Başkan Alaca’dan Özdağ-Soylu tartışmasına ilişkin açıklama
“Vatandaş kavgadan bıktı, asıl gündem açlık ve yoksulluk”

Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, siyasetin gündemine oturan Ümit Özdağ-Süleyman Soylu düellosuna ilişkin konuştu.
Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşananların topluma yansımalar ve toplumun bu tartışmaya nasıl baktığına ilişkin konuştu. Alaca şunları söyledi:


“Ülkemiz yönetilemiyor. İktidar sahipleri vatandaşın içinde bulunduğu durumu görmüyor. Daha yeni yeni ekonomik duruma ilişkin birtakım kabuller olduğunu gözlemlesek de buna dair atılan hiçbir adım yok. Aksine ekonomiyi düzeltmenin dışında her türlü konu hakkında açıklamalar, hakarete dayanan sözler, ithamlar ve suçlamalar duyuyoruz. Son zamanlarda görüyoruz yine bir partinin genel başkanı ve içişleri bakanı arasında bir tartışma aldı başını gidiyor. Ama vatandaş kavgadan bıktı artık. Vatandaş sulh istiyor. Vatandaş birlik ve beraberlik, huzur istiyor.”

“GÜNDEM AÇLIK VE YOKSULLUK”
“Günlerdir süren kavga, tartışmalar, birbirine üstünlük kurma çabaları arasında heba olan bu millet oluyor. Daha yeni TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladı. İnsanlar açlık ve yoksulluk sınırının altında ay sonunu getirmeye çalışıyor. Bunların dile gelmesi gerekirken gündem dışı kavgalarla bitap düşmüş halk daha da yorgun ve bitkin bir hale sokuluyor.”