ANTALYA TİCARET ve SANAYİ ODASI 1.Ekim 2022 de YENİ BAŞKANINI SEÇiYOR

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı( TÜSİAV) Antalya il Koordinatörü ve EKONOMİ İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER)Yönetim Kurulu Başkanı başarılı işadamı Reşat Güney Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olduğunu yapmış olduğu bir basın toplantısıyla açıkladı.

Yaptığı konuşmada ; Biz bu yola “Üyelerine kazandıran, üyeleriyle kazanan bir ATSO için” çıktık. Üyeleri arasında taraf tutmayan, kimseyi kayırmayan, kazanç dengesini sağlayan bir yönetim anlayışıyla markalarımızın önce ülkemize, sonra dünyaya açılımını sağlayacağız. Bu yol kente değer katacak projelerin, azmin, çalışkanlığın ve başarının yoludur.


Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kentimizin ticaretini hak ettiği noktaya getireceğiz.
Üreten, iletişimi güçlü, sanayicisine ve ticaret erbabına direkt etki eden çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyebilmek için elimizi taşın altına koyduk.
Üyelerini ve Antalya’da yaşayan herkesi birleştiren, genç, dinamik yapıya sahip bir ATSO hayali için ekibimizle bu yoldayız dedi.


1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimede, Beyaz liste ile adaylığını açıklayan Reşat Güney dışında , Kırmızı Liste ile adaylığını açıklayan ATSO mevcut başkanı Davut Çetin ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar’da adaylığını açıkladı.