Ajdar'dan hayatına girecek kadın için şok sözler

"Ayağımı yıkasın yalasın.Ben köpeksin dediğim de evet köpeğim diyecek"

Nane nane, Çikita Muz, Şahdamar şarkılarıyla dillere pelesenk olan Ajdar, bir mekanda sahne almak için istediği 3 milyon 750 bin euro ile gündeme gelen şarkıcı bu kez de kadınlar için ettiği sözler şok etti. Kadınlara hakaret eden şarkıcı o anları canlı yayınla takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre şarkıcı Ajdar'ın kadınlar için sarf ettiği sözler büyük tepki çekti. Hayatına girecek kadınının ayaklarını yıkaması gerektiğini söyleyen şarkıcı sinirlerine hakim olamadı. Ajdar " Ben bir dünya starıyım. Bir mühendisim. Beni diğer erkekler ile karıştırmayın. Bir kadın benim hayatıma girmesi için ayağımı yıkasın ,yalasın. Ben köpeksin dediğim de evet köpeğim diyecek" dedi. Şok etkisi yaratan bu sözler sonrası bir çok kadın yorumcu Ajdar'ı topa tuttu.

Tarkan'a laf etmişti

Ajdar’ın “Tarkan bir star mıdır?” sorusuna verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem olmuştu. Tarkan’ın star olmadığını söyleyen Ajdar, “Eğer starsa benim gibi kendi çabasıyla çıksaydı. İlluminati’nin oyununu o bozsaydı” ifadelerini kullanmıştı.