SAHA KOMİSERLERİNDEN DİYARBAKIR’DA ANLAMLI BULUŞMA
Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nce organize edilen, futbol paydaşları ve bileşenleri tarafından da desteklenen “Futbol saha komiserleri görev ve kapsamı,futbolda iletişim,kriz yönetimi ve koordinasyon” temalı konferans 2 yıl önce vefat eden Diyarbalır’ın emektar saha komiserleri derneği başkanı Ercan Çelik’in anısına 30 Eylül Cumartesi günü Diyarbakır’da yapılacak.
Orfganizasyonun en önemli mimarı olan TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, organizasyonun Diyarbakır’da yapılacak olmasının önemine dikkat çekerek,”Hem merhum Ercan Çelik kardeşimize olan vefamızı ortaya koymak,hem de Diyarbakır adına bir ilki gerçekleştirmek üzere organizasyonun Diyarbakır’a alınmasını sağladık. Bundan dolayı gururluyuz.” dedi.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır’da anlamlı bir buluşmaya imza atacak. Diyarbakır’da uzun yıllar futbola hizmet eden ve 6 Şubat 2022 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ercan Çelik’in anısına yapılacak konferans bu anlamda aynı zamanda bir ilk olacak. Türk futbol tarihinde ilk kez futbol saha komiserleri yönetim kurulu toplantısı ve futbol saha komiserleri Güneydoğu Anadolu bölgesi eğitim toplantısı Diyarbakır’da gerçekleşecek.
TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, organizasyonun Diyarbakır’da yapılacak olmasının önemine dikkat çekerek,bua vesile olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
ORGANİZASYONUN MİMARI TFF BÖLGE MÜDÜRÜ BAYHAN
Bayhan,”Hem merhum Ercan Çelik kardeşimize olan vefamızı ortaya koymak,hem de Diyarbakır adına bir ilki gerçekleştirmek üzere organizasyonun Diyarbakır’a alınmasını sağladık. Bundan dolayı gururluyuz.” dedi.
Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Erdoğan da ”Futbol camiasına uzun yıllar hizmet eden Ercan Çelik’e ahde vefa göstermek amacıyla ilk kez Diyarbakır’da düzenleyeceğimiz bu toplantıya tüm spor bileşenleri ve spora gönül verenleri davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
Ninova AVM yanında bulunan The City Walls Suit Hotel’de Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak anlamlı buluşma saat 16.30’a kadar devam edecek.