Sanatçı Atik Sahil'den " Arkası Yarınlar"

Sanatçı Atik Sahil'in yeni eseri " Arkası Yarınlar" sanatseverlerle buluştu. Yeni çıkardığı şarkısına klipte çeken sanatçı sevenlerinden tam not aldı. Tüm dijital platformlarda yerini alan " Arkası Yarınlar" şarkısı şimdiden en çok dinlenen şarkılar arasında yer alıyor.

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın sorularını yanıtlayan sanatçı Atik Sahil,yeni eseri için çok çalıştıklarını ve ortaya güzel bir eser çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sahil ' Yeni eserimiz Arkası Yarınlar tüm sevenlerimiz ile buluştu. Şarkımıza çok güzel birde klip çektik. Benim için çok önemli bir eser oldu. Bestesini üstlendiğim için bende yeri çok farklı" diye konuştu.


“Arkası Yarınlar” eserinin sözlerini Prof. Dr. Oktay Keskin yazarken,bestesini Atik Sahil yaptı. Şarkının aranjörlüğünü Akın İnce yaparken klip
Yönetmenliğini ise Mustafa Kalıpçıoğlu üstlendi.

Sanatçının "Arkası Yarınlar" dışında 2. klibi ise " Bir Martı"da NETF'de yayına girerek görücüye çıktı.

 

Atik Sahil kimdir !

1970 yılında Erzincan’da doğdu. İlk okulu Erzurum, orta ve Liseyi Balıkesir’de tamamladı. İlk müzik eğitimine Balıkesir Musiki Derneğinde başladı. 1990 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nü kazandı ve bu okulda Türk Musikisinin çok değerli üstatları olan Tülun Korman, Tülin Yakarçelik, Belkıs Aran, Prof.Dr. Alaeddin Yavaşça, Bekir Sıdkı Sezgin, Yavuz Özüstün, Dr. Selahattin İçli, Naime Batanay, Prof.Dr. Nevzat Atlığ, Yücel Paşmakçı, Neriman Altındağ Tüfekçi’, Hurşit Ungay, Hakan Talu, ve Oğuz Parlar’ dan dersler aldı. 1995 yılında mezun oldu.
1994 yılında İstanbul Radyosunda ‘’ Akitli ses sanatçısı’’ olarak göreve başladı. Yurtiçi ve yurtdışı konserlerde de görev alan Atik Sahil aynı zamanda Şanlıurfa Akçakale ilçesinde dört yıl Müzik Öğretmenliği daha sonrasında ise Harran Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak uzun yıllar çalıştı. Harran Üniversitesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarını, ŞURKAV THM, TSM ve Çocuk Korosunu çalıştırdı. Şu anda BalıkesirTürk Müziği Korosunun Şefliğini yapmakta olup, aynı zamanda Bakü Müzik Akademisinde yapmış olduğu Doktora bitmek üzeredir. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Şube Müdürlüğünde görev yapmaktadır. Dem-i İlahi ve Sabır isimli iki Albümü vardır. Evli olup iki çocuk sahibidir.