Hatice ULUER HÖKELEKLİ/Ankara 

 

 

Elmalı’ da gerçekleştirilen tarihi 666. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinden Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçileri 2 altın, 1 bronz madalya ile döndü.

Orhan Okulu’nun başpehlivan olduğu 666. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinden Aksu Belediye Spor Kulübü Güreşçileri madalya ile döndü. Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi güreşler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Güreşçilerimiz Elmalı’dan madalya ile döndü. Deste Küçük Boyda Bekir Çoban, Teşvik 2 Boyda ise Ömer Bulut birincilik madalyasının sahibi oldu. Teşvik 1 Boyda ise Osman Şimşek üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Öncelikle sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıda büyük emeği olan, gece gündüz demeden sporcularımızla ilgilenen Ayetullah Yeşil hocamıza ve bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’ e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise “666. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinden 2 altın, 1 bronz madalya ile dönen güreşçilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diyorum” dedi.